Sander de Landmeter

Ik ben woonachtig in Oisterwijk, getrouwd en heb 3 kinderen die allemaal in Oisterwijk op school zitten of hebben gezeten. Sinds september 2016 ben ik actief voor Stichting Boom in het algemeen bestuur en sinds 1 maart 2018 als voorzitter van de Raad van Toezicht.

Financieel gezond
Aan de Universiteit van Tilburg heb ik na mijn propedeuse Nederlands recht vervolgens fiscaal recht gestudeerd. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar actief als adviseur van ondernemers, ondernemingen, familiebedrijven en (vermogende) particulieren. Sinds 2011 als eigen ondernemer en een aantal jaar later als vennoot bij Van Boekel Smits & Willems Belastingadviseurs in Tilburg. Met deze ervaring en vanuit deze financiële achtergrond gebruik ik mijn financiële/juridische kennis, kunde en netwerk om als toezichthouder bij te dragen aan een financieel gezonde Stichting Boom, zodat de financiële middelen optimaal kunnen worden ingezet waarvoor ze bedoeld zijn, namelijk: het onderwijs en de ontwikkeling van onze kinderen.

Onderwijs
Doordat ik af en toe beroepsmatig doceer en zelf onderwijs volg onderschrijf ik de importantie van kwalitatief goed onderwijs. Maar zeker als vader van jonge kinderen ervaar ik elke dag hoe belangrijk passend en op het kind gericht primair onderwijs is voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Zeker in de 21e eeuw staat vast dat van onze kinderen in de toekomst andere kennis en vaardigheden worden gevraagd. Dat vraagt om een gedegen visie op onderwijs voor de toekomst.

Toezichthouder
Als toezichthouder zie ik het dan ook als mijn belangrijkste taak er voor te zorgen dat stichting Boom een heldere visie heeft op het onderwijs van de toekomst en dat de kwaliteit van het onderwijs, de scholen en de leerkrachten op niveau is en blijft, zodat de kinderen in Oisterwijk en Moergestel, waaronder mijn eigen kinderen, hun kwaliteiten optimaal kunnen blijven ontwikkelen.

 

Sander 177Foto