Frans Vermeer

 

Mijn naam is Frans Vermeer; geboren en getogen in Oisterwijk. Sinds 1 januari 2014 bestuurslid van Stichting BOOM. Ik ben getrouwd met Tineke; samen hebben we drie volwassen kinderen die inmiddels zelfstandig wonen. Bovendien kennen we het genot van een eerste kleinkind. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met de boerderij, concerten organiseren en bestuurswerk.

Op 1 november 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer met Vedumea (Vermeer-Educatie-Mediation en Advies) gestart, nadat ik vele jaren in het onderwijs actief ben geweest.

In coördinerende-, management- en directiefuncties heb ik de nodige ervaring opgedaan. Na vele jaren in het speciaal onderwijs en later in het voortgezet onderwijs met name bezig te zijn geweest met het ontwikkelen en doorontwikkelen van leerarrangementen om de intrinsieke motivatie bij leerlingen te optimaliseren, werk ik nu als studiecoach, onderwijsadviseur en teamtrainer. Daarnaast heb ik in 2013 een NMI-mediationopleiding gevolgd. Hierdoor ben ik nu ook werkzaam als mediator.

Voor de stichting BOOM hoop ik mij te kunnen inzetten voor de kwaliteit van het onderwijs en een gezonde bedrijfsvoering. Dat alles met het doel dat de kinderen die onze scholen bezoeken een fijne basisschoolperiode hebben waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen (passend onderwijs) en waar het voor alle personeelsleden prettig werken is.
Naar ik hoop kunnen mijn onderwijskundige- en bestuurservaringen me daarbij van dienst zijn.

 

Frans Vermeer